OP VOORRAAD

Huepar Laserdisto afstandmeter (60 m) met oplaadbare batterij !

Vorige Artikel 30 van 61 Volgende
€ 99,00 € 69,50 (inclusief btw)

Huepar Laserdistometer (60 m) met oplaadbare batterij en dubbele hoekdisplay, lasermeting M/in/Ft met mute-modus en meerdere meetmodi, Pythagoras, afstand, oppervlak en volume, S60

Over dit item 

  • TRIPELPRESTATIEmethode en dubbele hoek – voor de laserdistometer worden de meegeleverde 2 AANiMH-accu's gebruikt. En hij kan ook met 2 AA alkalinebatterijen (niet meegeleverd) worden gebruikt. Bovendien kan de distometer op de werkplek met direct opladen worden gebruikt, zelfs als de accu wordt verwijderd. Het met het uitgeruste meetgereedschap kan hoekmeting in voor- en achter-, linker- en rechterrichting uitvoeren. 
  • Meerdere meetmodi: de distometer biedt hoek-, oppervlak-, afstand-, volume- en pythagorische tripel-meetmodi. Met continue meting, optellen en aftrekken, automatische oppervlakken en volumeberekening en 30 gegevensopslagfuncties kan het aan verschillende meeteisen voldoen en is het een ideale keuze voor huis- en bouwtoepassingen of industriële toepassingen. 
  • Zeer nauwkeurige en schakelbare eenheid: dankzij geavanceerde lasertechnologie kan de meetnauwkeurigheid +/-2 mm bereiken. Het gereedschap kan vanaf voor- en middelgrote, achterste referentiepunten meten, wat het meten in verschillende situaties vergemakkelijkt. Alle metingen worden in real-time weergegeven en kunnen vrij worden geschakeld tussen M/In/Ft. 
  • Automatisch uitschakelen en groot toetsenveld: om energie te besparen wordt de lasermeting automatisch zonder bediening gedurende 180 seconden met een akoestische indicator uitgeschakeld. Het grote toetsenveldontwerp vergemakkelijkt de bediening van de machine. Met de mute-modus kunnen gebruikers het volume vrij instellen als je op rustige plaatsen zoals bibliotheken en klaslokalen meet. (Om het buiten te gebruiken, zorg je ervoor dat het niet aan direct zonlicht wordt blootgesteld.) 
  • Duurzaamheid: het beschermingsniveau IP54 van het meetgereedschap is bestand tegen ruwe werkomgevingen. Het wordt geleverd met een polsband om te voorkomen dat de lasermeter tijdens het gebruik van de hand valt. Met een 1/4 inch schroefdraadbevestiging kan het apparaat op een statief of ander gereedschap worden gebruikt.
  •  
  • Verpakkingsinhoud: 1 x laserafstandsmeter, 2 x NiMH-batterijen, 1 x polsband, 1 x TYPE-C-kabel, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)
© 2016 - 2023 dejonggereedschappen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel