OP VOORRAAD

Huepar Digital Level hoekmeter V-groef magneetvoet

Artikel 46 van 83
€ 46,50 € 39,50 (inclusief btw)

Huepar Digital Level hoekmeter Mini hoekzoeker Level Box met V-groef magneetvoet 

  • Hoge nauwkeurigheid en vier eenheden: 0,1° bij 0° ~ 90°, ± 0,2° bij andere hoeken met een resolutie van 0,05°. Het is ontworpen met een breed meetbereik van 4 x 90 graden (0 ~ 360 graden). Er zijn vier verschillende meeteenheden, graden (°), percentage (%), mm/m, in/ft, die aan verschillende werkbehoeften kunnen voldoen. Deze digitale hoekhellingsmeter biedt gemak bij houtbewerking, in de bouw, in de machinebouw, in de telecommunicatie, in de automobielbouw enz. 
  • Achtergrond verlicht lcd-scherm en gemakkelijk leesbaar: de digitale hoekmeter beschikt over een groot lcd-scherm met achtergrondverlichting, dat nauwkeurige, snelle en duidelijke metingen mogelijk maakt. De achtergrondverlichting kan vrij worden in- en uitgeschakeld. Ook de weergave wordt automatisch omgekeerd als het gereedschap op het hoofd staat. Bovendien schakelt dit digitale nivelleringsapparaat na 5 minuten zonder gebruik automatisch uit om de batterij te sparen. 
  • Magnetische V-groefvoet en lichte markering: met zijn krachtige magnetische V-groefvoet aan de onderkant kan deze digitale afschuiningsmeter eenvoudig en stevig aan verstekzaag, lintzaag, tafelzaagbladen, metalen stangen en zelfs aan ronde buizen worden bevestigd. Dankzij de sterke magneet hoef je je geen zorgen te maken over het vasthouden van het gereedschap bij metingen. En de groeflijnen aan de linker- en rechterkant zijn goed geschikt om te markeren bij het meten. 
  • Hold- en zero-functie: de huidige meetwaarde kan door kort op de HOLD-schakelaar worden ingedrukt. De nul functie maakt het de gebruiker mogelijk om de relatieve nulhoek op een willekeurig referentieoppervlak in te stellen. De ingebouwde libelle aan de bovenkant is ontworpen voor nivelleringswerkzaamheden zonder batterij. 
  • Draagbaar en inhoud: met zijn compacte afmetingen past deze hoekmeter ook op nauwe plaatsen om perfecte metingen te verkrijgen. Met zijn handige design en een draagbare tas kan dit robuuste precisiegereedschap overal mee naartoe worden genomen. Gebruikers kunnen de batterij eenvoudig met de meegeleverde schroevendraaier installeren. De levering omvat 2 x AAA-batterijen, een schroevendraaier, een draagbare tas met riemlus, een gebruikershandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).

 

© 2016 - 2024 dejonggereedschappen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel